Meepraten over verstedelijkingsopgave | 27 maart

Tijdens het Stadscafé van woensdag 27 maart ‘Verdichten en Verlichten’ staat de ambitie van de Leidse regio om het tekort aan woningen binnenstedelijk op te lossen centraal en duiken we het schijnbare conflict tussen ‘de efficiënte stad versus de menselijke schaal’. Kom langs en praat mee met experts en publiek! Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

De gemeente over het Stadscafé:

De verstedelijkingsopgave waar de Leidse regio de komende jaren voor staat, is enorm en verplicht ons buiten bestaande kaders te denken. De stadscafés van RAP Leiden staan in 2019 daarom in het teken van ‘Stad zoekt Ruimte’. Want: we moeten bouwen. Maar waar gaan we bouwen? Trekken we het groen in? Zoeken we ruimte in de lucht? Gaan we anders samenleven en functies delen? Hoe zorgen we ervoor dat wonen in de Randstad geen privilege wordt voor de happy few?

Meer informatie: https://www.rapleiden.nl/stadscafe-10-verdichten-of-verlichten/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *