Jaarvergadering Wijkvereniging

Maandag 8 april is er de jaarvergadering en algemene ledenvergadering van de wijkvereniging. Op de agenda staat ook het boogde bouwproject Watergeuskade. Graag praten we een ieder dan bij over het project. De gemeente werkt momenteel aan hun Nota van Uitgangspunten voor dit project. Als omwonenden willen wij heel onze gemeenschappelijke uitgangspunten scherp krijgen om die mee te kunnen geven aan de gemeente.

Op basis van de inbreng die omwonenden hebben geleverd op de informatiebijeenkomst van 15 november, via de mail rechtstreeks, tijdens de winterborrel, via de korte enquête in de Meloenstraat of persoonlijk hebben we een concept document opgesteld met onze richtlijnen. Zie hieronder:

Graag bespreken wij deze met u op 8 april

Inbreng / aanvullingen kunnen ook gemaild worden naar bewoners_belangen@watergeuskade.com

Uitgangspunten bewoners ZW 18mrt2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *