Plan van de wijk

Op verschillende momenten hebben we in de wijk met elkaar gesproken. We hebben uitgangspunten bepaald en de twee architecten uit de wijk zijn gaan onderzoeken of er goede alternatieven waren die aansluiten bij de ambitie van gemeente en ontwikkelaar EN beter aansluiten bij de wensen van en zorgen in de wijk.

Daar zien we goede mogelijkheden voor die we op 19 september en 20 november met elkaar hebben gedeeld bij de buurtbijeenkomst. Met alle feedback en ideeën zijn we samen tot het volgende plan gekomen.

Plan van de wijk

Donderdag 28 november spreken we hier ook over in. We hopen erop dat we in grote getale aanwezig kunnen zijn in het stadhuis. Wij verzamelen ruim voor 20 uur in de hal beneden van het stadhuis en zien jullie graag daar. Voor het inspreken kun je je morgen tot en met 16 uur ook nog aanmelden via: E.Teunissen@leiden.nl

Tot donderdag! Samen maken we onze wijk en onze stad!

 

3 thoughts on “Plan van de wijk

  1. Veel dank aan de koplopers in het verzet Watergeuskade. En idd, “samen staan we sterk” voelt goed. De grote opkomst van bewoners uit onze wijk Cronestein bij de afgelopen commissievergadering Stedelijke Ontwikkeling voelde echt fijn.

    1. Hoi Marja, voelde inderdaad goed om als omwonenden samen op te trekken. Het is nu aan de raad. We horen het 17 december. Gr. Nadine | namens bewonersbelangen Watergeuskade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *